helg, och åter helg

Känns som man måste uppdatera jämt här ju.. händer mängder i mitt liv just nu. hm.. ockej, kanske inte bara bra grejer.. men ändå!
Daniel åkte till Los Angeles inatt..så visst blir det tomt i någon vecka nu. ush, man får verkligen känna på att man saknar någon när dom är borta. men men.. bara en vecka, ska man väll klara (: men vi fick ju veta igår med, att en lägenhet på Torpa..( Drottning gatan.. mycke nära högskolan:P suuuuper!) är våran.! ska renoveras under sommaren.. och den "nya" lägenheten ska inspekteras av mig och mor i veckan.. eftersom herrn inte är tillgänglig;)  ojoj, vilken känsla.

men annars är det jobb , dessutom mycket jobb nu.. tjejen på jobbet är fortfarande sjukskriven, och det känns som man alltid säger nej när dom ringer..:/ inte bra alls. men vad ska man göra.. pluggar mer än heltid och jobbar överallt! mer hinner jag inte. tråkigt men sant. hehe

såå idag har det varit jobb från morgon till för någon timme sen... rätt gött o sluta tidigare.. annars skulle ja gått där o plockat upp leksaker från bebisar som alltid drar av dockorna alla kläder än. men nu blir det istället en film och sova tidigt.. så man orkar med en likadan dag till.:/ suck tur man får pengar.

Tentan är på torsdag nu.. men fortfarande, fast lärarna försökt gå igenom vad som gäller, så är det fortfarande ingen som fattar vad det egentligen är som kommer.. såå därför måste man nu då plugga in och kunna typ 1000 sidor om hur man skriver och räknar statistik!!! inte det lättaste kan jag lova..:/
men ska ändå försöka engagera mig lite.. Anna hjäääälp! haha



Men B- uppsatsen kommer bli fräck! vi är väll rätt seriösa eftersom vi redan kollat upp lite litteratur.. men men, vi får se... vi blir nog inte klara tidigare för de. men kul kommer de bli!! ser redan fram imot våran kick-off tjejer!! haha like".



"veckan kommer, veckan går.. snart är det nytt år! "

Vår.. igen?

Solen värmer rätt gött idag ju.. underbart! Allt blir så otroligt mycket lättare när solen kommer fram ibland..
har haft en rätt jobbig vecka annars. för mycke plugg och dessutom håller på att bli sjuk :/ inte det roligaste när B-uppsatsen snart ska börja me.

iallafall så är snart SPSS skiten klar och äntligen då kan man börja koncentrera sig på tentan nästa vecka.. ushigt!
men sätter man på lite musik och tänker efter.. så har faktist dagen varit rätt okej. sitta i solen o äta lunch me fina flickorna.. hehe. kan det bli mer vår känslor?

igår blev det en lång lång dag.. börjar 8 nuförtiden.. (har inte gjort sen man gick på högstadiet.) och dessutom inte slutar förrens runt 7.. hm. o inte en rast nånstanns.. men sover man gott så funkar de ju o plugga dygnet runt. hm.

Det som lyfter upp mina dagar , speciellt när man inte vill något hellre än att bara slänga sig i sängen o somna, Mr D, hehe. Daniel♥.. ojoj, super super bäst! enkelt.. my man ;)

Sitter ju o läser lite om lite roliga städer och länder vi ska till i sommar me.. här planeras tågluffning.:) ska verkligen så nice, komma bort o bara slippa tänka på böcker. haha!

ikväll är det träning.. mycke träning.. like!

"Den gyllene regeln är att det inte finns någon gyllene regel" - George Bernard Shaw

klokt!

http://www.youtube.com/watch?v=BqcdTrCrguo&NR=1


tack för en Gó fest i torsdags!

Har nu hittat några roliga och fina bilder som togs i Torsdags på KAJ. Himla kul kväll! super!


image14image15image16image17image18image19

stress, stress

Nu börjar ångesten komma fram igen. jag som till varje ny kurs planerar för 5 strukturerade veckor med lästa sidor till föreläsningarna. haha, men hur länge har det hållt som längst`? inte mer än 5 dagar tyvärr...
men ändå.. snart tenta igen.. sista tentan för första året. hur underbart är inte det?!(:

Vad händer mer..? hm, börjar nu i veckan med ett nytt dataprogram inom metodkursen, för att vi sen ska fatta statistik och matte grejs. hehe, aa, har fortfarande inte fattat riktigt vad det går ut på... men allt är lika spännande i början som vanligt. men PM:et ska ju också vara inne på onsdag.. så lite stress där och lite stress över spanskan med böcker och uppsatser. ush ush... ska bli otroligt skönt till hösten med typ 200% mindre grejer att göra utanför skolan (: yhea

En fin helg till har ju passerat också.. mycke fester och god mat. hehe som märks.
men nu blir det plugg och skrvande som gäller heela veckan..kan ju ha de liiite liiite roligare.. faktiskt... tror jag..?

"live for the almenack, or the almenack live for you?"

Påsken

God dag alla livsglada.(:
Haft en underbar påskhelg med de finaste människor man kan tänka sig, och kan därför skryta lite med att humöret är ordentligt på topp!

Påsken är över o alla ägg är uppätna, men shit vad mycket mat man fått i sig. alla dessa fester och onyttiga saker som man träffat på ska bort under veckan. haha. mycke träning på programet tack!
men som en human såå är man värd det mesta, tycker jag.

Hade några soliga dagar i Stockholm förra veckan, som blev super! och även påskafton blev lite av allt.. middag med släkt men också en natt med vänner. fint fint.

Dagarna med plugg och jobb börjar närma sig, samtidigt som D har lov, så sätter man sig på föreläsingar och bara längtar till solen och sommaren. hm.. har faktiskt börjat räkna ner nu :P! haha. får se...bara 9 veckor kvar till sooommmar!..jepp!

Men innan det är det metod och B-uppsats som gäller. Hittat några superfina personer.. Anna och Sara som ska hjälpa mig igenom 5 veckor med hårt skrivande om Medieproduktion. får se om vi kommer på nått kul.. kanske blir tv studion på tv4 som är målet? hihi.

Annars sitter jag här nu och förbereder ett Pilatesbollspass som jag håller i på onsdagar på gymet. riiktigt svårt att förnya sig när man är fast i de "vanliga" övningarna.. men letar förfullt för att få lite variation. men men ... kul är det iallafall(: 

Hoppas alla haft en kul o glad påsk då.. så ses vi! great.

image12
Saknaden efter sommaren blir större...<3           -vätterstranden-06


"som man bäddar får man ligga... eller den man ligger med får bädda?" hm..