ny frisyr.

Nu har jag äntligen klippt av det långa och jobbiga håret. hehe, funderat på detta ganska länge nu men aldrig kommit på vilken frisyr jag egentligen passar i... men jag nu tillslut gick och klippte mig till.
Frisören blev mer än schockad när ja sa att jag ville ta bort min bröst-långa hår. mm.. mycket härligt!
jag lägger in en bild... om ni nu är nyfkna och anstränger er för att läsa om mitt liv ;)

image43

En trevlig stund.

Satt och undrade hur många det egentligen är som läser bloggar längre.. är inte det lite ute, eller är det jag som är helt borta? För hur ofta man än tittar på statistiken på sidan så är den väldigt hög, mycke högra än vad ja alltid tror att den ska vara... finns det verkligen någon som läser det här? Kan inte ni små själar skriva en kommentar så jag ser er... inte bara som en siffra. skulle vara otroligt kul.

Men nu är det slutet på kursen och vi håller ständigt på att planera vårt radioprogram som ska sändas på måndag mellan 12 och 14 och på torsdag 1 timme. kommer bli riktigt skoj, är ju det vi väntat på hela kursen(:
Men det har varit mycket jobb med dessa reportage, ett ständigt jagande av intervju personer och en pirr i magen av att hela klassen skulle lyssna på min röst och mina frågor i stora salen.. ush, men det gick bra.

Hoppas nu ni alla såg detta.. skriv en kommentar så jag ser er!

love
Josefine

.Mitt i höstvädret.

Nu har helgen paserat igen och det blev mycket jobb framförallt.. annars lugnt faktiskt. Lite mys i fredags, lång höstpromenad igår kväll..med paus utanför museet där våra vänner visade upp en eld-show med jonglering. mycket fint!  Vi har även hunnit med en middag hemma hos svärmor ikväll. haha. mycket trevligt.(:
Annars är det praktikletandet som hänger som ett stort moln över mig, även projektarbetet har fått en press nu när lärarna säger att det snart ska påbörjas. så just nu... eftersom det också är tentavecka, så är det lite tufft. Mycket att hålla i huvudet, och samtidigt jobba på helgerna.. längesen man haft så mycket att göra.

Men nu börjar vi få lite ordning på vår radiosändning som kommer att sändas på skolradion (98,5) vecka 43. kommer bli super, då vi sänder några av våra reportage(: Otroligt kul att man kan kombinera ett Lager157-besök med skolarbete tycker jag ;) Där gjorde jag mitt reportage till sändningen med platschefen, som jag tycker blev heelt okej. Men sen blev det ju lite shopping också.. eller hur Anna och Sara ?(: Alltid kul med små dags-trippar.

Nu är det träning på friskis imorgon på morgonen, annars fullt med jobb.. see you!


image41

Visst får man lov att längta tillbaka i höstmörkret!
Bild från Kroatien under tågluffning sommar-07
suck... åhhhh!