En slappardag.

Nu är biljetterna bokade till "Sex and the city", till Tisdag. Ska bli mys att gå med Malin och Linnea på en sådan uppmärksammad film. Helt sjukt vad det har pratats om den sista veckan.. hoppas det är positivt. Har nämligen försökt hålla mig ifrån recensionerna, så jag själv får se den först:)

Nu har ännu en vecka gått på semestern och imorgon börjar heltidsjobbet! I torsdags var vi på BR ute och åt på piren, supergott och mysigt, kul också att vi var så många som kunde en torsdagskväll mitt på sommaren. Igår så var jag ute igen och åt, men på Twin City. Föräldrarna firade silverbröllop och bjöd alla oss syskon med flick och pojkvänner på en 3-rättersmiddag. kan säga att jag fortfarande är väldigt mätt!:D så himla gott där me! fast dyrare. haha.åt lamm.:P mums

Så idag är det en lugn dag, vaknade när Daniel gick till jobbet vid 7, men somnade om och vaknade igen vid 12.:/ shit tänkte jag: ska man inte få något gjort på hela dagen? så jag hoppade upp snabbt.. men la mig igen o läste tidningen. Då är det semester:D Men ikväll blir det en liten utflykt till Tabergs topp. Brorsans sambo är uppifrån Norrland och har aldrig sett det, så vi brukar få göra lite tripper runt om trakten. hehe. mycket trevligt. Så hoppas på att det inte regnar, eller är Taberg så litet att man ser under molnen?! hm. haha, får se.

Älskar dig!<3



Måndag.. igen.

Så snart är den första semestern över också. haft flera goa veckor efter allt slit under projektet. det tråkiga har väll varit att alla andra åkt härifrån och att Daniel jobbar jämt.. men men lugnt och skönt har det varit:)
Har haft en supergo midsommar också såklart. Hela familjen samlad hos mina föräldrar med färskpotatis och sill. hehe även om inte jag äter sill.. så är det ju faktiskt en tradition att se det på bordet:) Jag och syrran fick vår burkskinka och lax. haha. sura ungar vi är.:P Men sen åt man ju sig mätt igen på jordgubbar.. muuums. det bästa.

I lördags var vi på Visingsö och turistade.. även om det regnade lite så var det ju jättefint! inte varit där ute sedan jag gick i trean, på lågstadiet alltså... eller kanske någon snabbvisit hos vänner som bor där, men inget turistande:) så det var mycket fint. Fick passa på när brorsan och hans sambo var hemma från Göteborg och göra lite utflykter.
Sen fick jag jobba både igår söndag och idag på BR. Många sjuka nu, så det gäller att hoppa in även om man har semester.

Nu ska vi kolla på Arn, bara för att det handlar om de platserna på Visingsö. haha. historie-intresserad pojkvän man har. 

Ha det gött och ta det lugnt i solen! ?



Midsommar, Ska det regna i år igen?!.

Nu är det nya vecka igen, fast helgen har varit väldigt seg egentligen. mycket jobb nu, som i och försig ger pengar, men är lite trööökigt ibland. hehe. Idag är det en lugn dag iallafall.. Daniel jobbar till halv 11 ikväll och jag har absolut inget inbokat. eller kanske skulle fika med en vän men får se hur det blir. Fast nu ösregnar det ckså, så det känns ändå skönt att få vara inne o bara ha sommarlov :)

Så i sommar, vad händer.. Vi ska till Norge i bil och vandra med ryggsäckar tillsammans med Vicke och Emil från Stockholm. Ska blir himla nice, hoppas på inget regn, tack. Håller på att leta upp tält och varma sovsäckar och allt man behöver.. svårt att veta förrens man är där i skogen tror jag. men vi får lita på dom på intersport, eller vad säger du anna :)? Dom borde ju kunna endel. hehe.
Annars blir det nog någon dag till Göteborg och Liseberg med Fredrik och Emilia, hoppas på det. Har en dag ledigt på helgen, så får passa på:) 

Nu känns det bara jobbigt att det är regn. Sommaren började ju så bra för några veckor sedan och på fredag är det midsommar... ska det regna i år igen?! Troligen, jag har inga större förhoppningar på utomhusfester längre i Sverige.. men om ett år så är vi i Cadiz i Spanien, då ska det inte regna!

Hoppas ni har det fint alla som är hemma, saknar er. Det har blivit väldigt tomt här i Jönköping utan er!!
Hör av er när ni närmar er "hem", så ses vi! 

/Josefine


En lördag i juni.

Guuud vad trött jag är. Nu är jobbet över för idag, men jobbar ju imorgon också. Det var helt sjukt vad folk det är som handlar när det är 30 grader och sol ute. kö i kassan helatiden en lördag. ush, vad tänker folk!?

Iallafall, igår hade vi lite kalas för Danne, som fyllde 21 i måndags.. myysigt. hela släkten typ:) inte varje dag man träffar dom. bjöd på middag och cheesecake..:P blev super faktiskt. Men ikväll sitter jag hemma själv, Danne jobbar, kan vara rätt skönt också.. får bre ut sig i soffan, kolla på vilken film man vill;) hehe.

Men nu ska jag skriva klart citypuls texten som ska va i nästa nummer av Nöjesnytt. Sa att jag verkligen inte hinner mer nu, eftersom jag jobbar också så är det ont om tid för intervjuer och skrivande av artiklar, så detta numret fick det räcka med 1 :)

I onsdags var det sista kårkvällen också..det blev förfest i Munksjö parken med ett mysigt gäng, hade jättekul!:) Sen drog vi till Mia på tändsticksgränd för att hålla koll på kön in till kåren, som var ganska lång hela kvällen. Meen när vi väl kom in var det hur kul som helt.. till och med så kul att jag inte märkte att typ hela hälen blödde av skoskav. hahah!! fick gå barfota hela vägen hem, tur det bara är 7 kvarter från kåren:P hehe.

ha en fin helg nu alla, saknar redan alla som åkt hem! 

/Josefine

Sommarlov?.

Sommarlov ja, veckorna kommer ändå gå så fort så man hinner inte ens märka det! Jobbet kommer ju att de ta fina dagarna med sol från mig, så var det iallafall förra året. meen vill man ha pengar så får man väll kämpa lite. Får trösta mig med att 2 resor till våren är inbokade.. Egypten en vecka och Spanien 13 veckor.. mm:)

Så idag är det Daniels födelsedag. Men tro inte att han e hemma för det!! nejdå, alltid något:/ fick inte ens en lugn frukost utan då ska det ut och springas till gymet och ikväll är han och jobbar. suck. så när ska man fira? hehe. inatt? äh vem bryr sig att bli 21.. inget speciellt.

Imorgon bär det av till Ullared med mors bil. Tre shopping galna tjejer drar till Ge-Kås och ska handla upp hela studiebidraget. mums:P Hoppas på mycket lite folk också, eftersom det är fint väder så ser det vettigt ut.. ser väll detta som en liten kick-off också kanske.. men i söndagskväll var vi i Bankeryd på riktig kick-off med projektgruppen. alla utan Danne Fransson då, som alltid jobbar. hehe. A vi andra hade det mysigt iallafall.. grillade och mös i solnedgången.

Så ha en fin sommar nu, ta vara på vädret. nästa vecka blir det regn!!

/Josefine