Påsk.

Tvätt, tvätt och tvätt.. fattar inte hur mycket kläder man använder. otroligt! får lägga en hel dag på detta och såklart städning. Måste ju va snyggt o rent när man åker hemifrån.:)

Så nu är deadlinen över för denna gången och igår firade vi med påsklunch på Kaffe Paus i 2 timmar med Anna och Sara och Freddy. mysigt. Sen blev det långpromenad med Daniel runt munksjön, härligt på kvällen. Men vi hittade också våran bordsgrill i skåpet och var tvungna att testa. Så vi satte igång med stor middag. haha, men så otroligt gott blev det, så det var det värt:) Måste bjuda på det någon gång.. mysigt med plockmat.

Nu börjar allt bli klart inför resan.. packat det viktigaste, men glömmer alltid något. Och imorgon är det parmiddag hos Freddy och Emilia.. riktigt många vuxenpoäng eller. haha. superkul ska det bli!

puss på er påskkycklingar.. glad påsk! /Josefine

Nu närmar det sig.

Sätter mig alltid och läser Annas blogg när jag går in på denna sidan, men efter hennes inlägg så blir man ju inget annat än super sugen på att skriva själv, så här kommer det :) hehe. Mysig vecka med fullt av jobb. Jag är inte van vid att ha fullt om dagarna när man pluggar på högskolan, så det är en extrem omväxling som är nu. Hela fredagen gick åt till att hålla ordning på modeller och på deras kläder som skulle bytas varje halvtimme och efter varje foto. Åkte runt i staden med fotograferna och hitta massor av portar som modellerna posade framför. Men det var så kallt ute då.. kände nog inte fötterna förrens jag och Anna, (i sin läckra badmössa, hahaha ;) ) drog oss in i bastun på Rosenlundsbadet senare på kvällen. 
Men otroligt kul att få vara med bakom modefotograferingar, där ser man vilket jobb, bara för att ta några bilder som vi annars lätt bläddrar förbi i tidningen.

Jobb hela helgen, och dessutom mycket folk. Igår var det också Melodifestivalen, där Charlotte och Sanna tävlade om vinsten, men jag tycker absolut att det blev bra så, sannas låt var faktiskt bra, men för lugn! Kul också att Anna och Cissi hälsade på och hejade med.. alltid surt att sitta själv och diskutera kläder och röster, inte lika lätt faktiskt..;)

Men ikväll ska jag till Friskis och lugna ner mig på ett aerobic pass, ska bli gött:) Måste ladda inför sista dagen med skriverier imorgon. Kommer bli otroligt stressigt hela dagen men på tisdag är det deadline, så efter det är det lugna puckar :P

På lördag drar det iväg till Idre! Bilder hoppas jag kommer..

Puss vänner. <3

Atlantis Spa och massage.

Två veckor till fjällen nu.. sen är det inte långt kvar till projektet börjar:) Håller på att skriva praktikrapport nu, hittade mejlet från Morgan bland skräpet i mejlkorgen, så finns väll inget annat att göra. Minst 3 sidor och högt 5, det är för att han inte orkar läsa mer. hehe. 

Igår var jag på Atlantis Spa med jobbet. Började med att springa lite, tvungen att testa på att träna där ju.. kändes lyxigt! Så sen blev det bubbel och ångbastu, även 30 minuters massage.. underbart! Och sedan fick vi italiensk bricka med mozzarella och tomat, parma skinka, grön sallad, soltorkade tomater och mycket mer gott från italien :D och allt detta gratis för att vi jobbade så bra i julas, visst är det gött :P? Kan säga att det inte var lätt att hålla ögonen öppna under kvällen, slocknade vääldigt tidigt:)

/Josefine 



Underbart.

Det är så underbart att känna att man äntligen har gjort klart något, stryka det från listan för all framtid. Nu är alla intervjuer inbokade, så det är bara att köra.. nästan varje dag är bokad. Visst är det underbart :)
Tränade på gymet igår också, får alltid en kick resten av dagen, speciellt när man har anna jämte som springer som en dåre på rullbandet. haha  gött anna, du kommer klara ditt mål lugnt:P
Sen var det ju dags för radiomöte också, men just nu hinns det faktiskt inte med någon sändning för min del.. men får lyssna på alla andra istället. Himla kul:) Brukar alltid börja torsdagar och fredagar med att lyssna på Anna och Sara på radio Vättervåg. Väldigt mysigt att ligga kvar o höra sina vänners röster på radion..:)

Så igår var det möta med chefen också på BR, eller medarbetarsamtal som det kallas. Mycket att gå igenom, satt kvar nästan 2 timmar.. :/ vet inte om det är bra eller dåligt, men vi hade mycket att prata om.:) Underbar människa iallafall. hehe. Såå på söndag är det dags för våra inkänade julbonusar att försvinna. Hela jobbgänget ska gå till Atlantis Spa och få massage i 30 minuter+träning och mat i poolen o massa bubbelpool:P bara mys. Ska bli så himla kul o träffa alla igen.. sist var ju på juljobben, men hur mycket hinner man prata då? :)

Så redan onsdag och jag ska strax iväg på intervju, men ikväll blir det träning med Anna igen och kolla på hockey med killarna som spelar. hehe, det blir fint. 

Hoppas det är varmt ute, för jag tar på mig vårkläder.<3

tvätt-, mat- och sovklocka.

Jej, äntligen klar! Tre grejer är iväg skickade till chefen, underbart gjort josefine :Phaha. Har bara två stora grejer kvar, dom roligaste också!
Så idag är det tvättdag, springer här upp och ner till källaren som en jojo, så är det. Så härligt med fint väder också, ska nog ta på mig och dra en sväng runt munksjön senare, så fort snön har smält :)

Helgen var full av jobb, och inte bara att gå dit, utan vi var 3 stycken på heela helgen och det var lönehelg och vårhelg, så nu kommer alla barnfamiljer och ska köpa vårleksaker. suck.  Dessutom skulle sverigechefen komma förbi idag, så allt skulle vara städat kliniskt och snyggt samtidigt som man ska hålla ordning på kunder och pengar:/ var lite seg igårkväll. Men då blev det söndagsmiddag och Wallander, mys.

I lördags kväll fick jag besök efter hemkommen från jobbet. Anna och Cissi var sugna att se på melodifestivalen.. och jag med såklart:) Haha mycket kommentarer om Perellis kropp, vilken barbie:P men var det egentligen några bra låtar.. vet inte riktigt om jag tycker det. Som vanligt. Men sen blev det film och mys, så söndagsmorgonen var lika seg som vanligt.hehe. 

I fredags var det full fart hos Sara, som blivit sambo:P hehe. hoppas du trivs nu. Suuuperfin lägenhet fick vi se, och en mysig kväll med kareoke och guitar Hero. Var dock tvungen att dra mig hemåt vid midnatt, eftersom jobbet väntade tidigt på morgonen, Hörde att ni hade haft en vild natt.. synd att missa:)

Hoppas alla haft en underbar helg.. nu är det ny vecka! kämpa.

/Josefine <3