Många tankar i luften.

Det känns som gruppen kommit igång med projektet. Blev faktiskt positivt överraskad att vår handledare tyckte att vi ligger bra till i tiden. hm, undra hur de andra ligger då? men det är bara att fortsätta jobba. 
Blev en glass i solen idag med carro och anna. Vi bestämde att man tänker mycket bättre om man inte sitter i skolan, så vi körde brainstorming samtidigt som vi diskuterade massa, massa annat. gick jätte bra:)

Dagen började annars med en promenad i stadsparken med Anna. Kollade på getter och hästar. Söta små ungar fanns också, så vi kände av våren ordentligt idag! Sen fick jag dra mig mot solariumet, det är ju bal nästa vecka, så nån gång måste man ju börja bli fin också!

Så nu blir det mys ikväll, nån film och bara ladda inför imorgon då vi ska börja med teoridelen i vår rapport. Finns det något tråkigare, men jag vet, det måste göras. Tack anna för att du är bäst på sånt:P haha,

/Josefine

image62
Balen för 2 år sedan. Samma klänning blir det i år.




Efter en springtur.

Efter en svettig springrunda runt munksjön kände jag att det var dags för ett inlägg. Har dessutom börjat med projketet på riktigt känns det som, äntligen! Men förhoppningsvis blir det lättare med kontakten med nöjesnytt efter ett tag, han får lugna ner sig lite. hehe:)

Suttit hela dagen och brainstormat förfullt.. huvudena svider av tankar och idéer, haha, hoppas på att lyckas med alla visioner också. kanske inte det lättaste alltid.
Men  nu är träningen gjord för idag och ska verkligen försöka orka mig till Friskis imorgon, så man kommer igång igen. Har ju haft mycket mer tid innan till det här, hela dagar till och med, men nu ska man ju plötsligt börja plugga igen.;)

Längtar så till sommaren nu.. det fins vädret, längtan att få gå utanför dörren! Dra till stranden och lägga sig.. helt underbart. Så nu känns det inte länge kvar till allt e över igen.. 2 år har gått fort, bara 1 år kvar till examen. Helt omöjligt. Känns som inte längesen man satt och skulle kryssa i  vilken turordning utbildningarna skulle komma i, vad man ville bli och allt med högskolepoängen. Allt det är sååå långt borta nu. Vi lever i en högskolevärld, eller ska jag säga studentvärlden, där allt flyter på och man vet vad som händer framåt. Så obekymrat lätt har det nog aldrig gått genom livet innan. Snart är vi klara med det lätta, och färdiga för yrkeslivet.. känns inte det lite skrämmande?!

Här blir det sommarbilder som får ta plats, just precis där mina tankar är nu..

/Josefine


image59
Från helgen i Lysekil -07

image60
Jag och Matilda på stranden

image61
Vi på Hultsfred festival


Hemma igen.

Har haft en sådan otroligt bra vecka! Åkte till Idre fjäll på påskafton och hade mys hela veckan. I framtiden ska jag endast åka till fjällen vid påsk, det är en jätte stor skillnad på vädret mot vecka 7, då sportlovet jämt är. Vi hade sol nästan varje dag, blå himmel och runt -3 grader, kan det bli bättre?!
Dessutom var vi ett sånt roligt gäng som hängde på, så veckan flöt nästan på för fort.

Stugan låg mitt i backen, så tog bara på oss skidorna utanför dörren och åkte ner. helt underbart! 
Det blev en tävling i bowling en kväll, och sista kvällen gick vi på restaurang och åt italiensk buffé.. super! 

I fredags släpptes också numret av Nöjesnytt som jag skrivit i. Känns konstigt att äntligen efter så många år av skrivande få sina texter publicerade i en tidning som är tillgänglig för alla i Jönköping.. men jag trivs, det är nog det jag vill ändå.:)

Snart så börjar projekt på skolan igen. Kommer kännas väldigt konstigt att dra sig bort mot campus på dagarna, nu när man har varit hemma i 12 veckor. Men det kommer bli skiit kul faktiskt! Vi är en bra grupp, hoppas jag, synd att Eunice hoppade av bara.. men klart man förstår att hon tar ett jobb i Stockholm istället:) 
Vi ska nu ha som projekt att skriva en guide till Nöjesnytt. Hoppas på att de blir nöjda också.

Igår var det dags att köra igång träningen igen. Jag och anna var på friskis och körde  medel. ett bra pass med en ny ledare men mycket bra! svettigt blev det iallafall:P sen var det dags för bio igen. Jag och anna besökte filmstaden och såg "27 dresses", en tjejfilm om jadu, romantik. hehe:) jätte mysig och många otroligt snygga skådespelare.

Iadg har det annars varit heldag på skolan, och campus. Studentkåren hade en heldag som dom visade vad de höll på med, väldigt bra att visa, är faktiskt inte många som vet vart pengarna går! Detta tog vi också upp senare på kvällen när jag, anna och sara hade radiosändning på Radiok:) Helt underbar kväll i studion med mycket skratt och en gäst. även dagen blev rolig med shopping på Frank Dandys utförsäljning i Studenternas Hus:) många trosor blev det. haha.

Så nu är det bara Top model som fattas, sen måste det vara en fullbordad onsdag! tack vänner, ni är fina. 

Lite bilder kommer från fjällen här.. hoppas alla haft en fin Påsk!!

/Josefine



image53 
Jag och Daniel i backen

image54
Utsikt från sovrummet, med skidbacken nedanför:)

image55
Här bodde vi under veckan. precis jämte pisten:P

image56
Nästan hela resegänget sitter och solar och grillar korv.
Johanna, mor, Marie, jag, Johan och far. Daniel tar kort:)

image57
Vädret och backarna var helt underbart!

image58
På vägen stod massa renar och tog plats. haha. visste inte att de levde så långt söder ut som i Idre:)
Fina var dom!

Kommer fler bilder nästa inlägg!