En lugn vecka.

Åter här.. sitter för det mesta och letar efter personer samtidigt om jag skriver, väldigt intressant:) Men idag är en  dag som är ganska lugn, ska försöka dra mig mot gymet och en intervju. 
Snart är det dags för fjällen och det ska bli så otroligt skönt att få vara fri i snön en vecka, värt hur mycket som helst!

Helgen spenderade jag i Stockholm hos Daniels bror, som hade katt, haha, som jag inte tål:) ganska läskigt och inte vet hur man kommer att reagera, men det fungerade ju ett tag iallafall.. helt nerdrogad av tabletter men så är det.
Var ute och åt på ett Thai ställem supermysigt och även fina vårpromenader. 

Men nu är det tisdag och imorgon är det bio med tjejerna :) Malin, Anna, Linnea och Cissi.. kommer bli super. Ska se p.s i love you, hört mycket både dåligt och bra om den så låt oss bestämma efteråt. 

/Josefine 

Efter helgen.

Ny vecka, nya uppdrag och självklart är jag sjuk. Nu har jag väntat 4 veckor på att få uppdragen från Nöjesnytt, att få börja skriva, och att hänga med på pressmöten. Men naturligtvis är jag sjuk.. Förkylningen började i helgen, febern steg supermycket och halsontet kommer mer och mer:/ Men vad gör man?
har iallafall fått lite uppdrag till deadline som ska göras, även om jag är sjuk, så här gäller det att vara med.:P äntligen.

Sist jag skrev var dagen innan "alla hjärtans dag", så det har ju hänt endel efter det. Åt på soya på kvällen, supermysigt med Tommy och Veronica:) får se hur det blir med Danmark, låter ju kul. haha. I fredags var vi i Göteborg, shoppade heeela dagen, till och med Daniel. haha. Drog oss upp till bror min som bor vid Liseberg och åt middag och tårta, eftersom vi firade min mor :) Härlig dag också, var ju så fint väder, men väldigt kallt vid havet.

Sen var jag ju tvungen att jobba i helgen också, men fick bryta tidigt i söndags för att jag höll på att snora ner kunderna, inte värst trevligt. 

Torsdag är det FUM, såg inte så mycket ut i text, men brukar ju dra ut på tiden.. hoppas på att vara frisk då iallafall. 

Så nu är allt igång igen.. bara längtar efter träningen.

/Josefine

Tankar mitt i veckan.

Åter igen en morgon med promenad med Anna, hoppas på att det kommer bli en tradition till våren sen också :) 
Inte mycket har hänt sedan sist, men jag räknar bara dagarna neråt nu till praktiken börjar.. man kan säga att jag bara har idag och imorgon kvar, eftersom på fredag är det Göteborg och hela helgen är det jobb, så ingen mer dag är ju ledig:) 

Igår hittade jag faktiskt present till mor, men vet fortfarande inte om hon läser här så kan ju inte skriva något, men hoppas det passar sig. Längtar också till Alla hjärtans dag, för att få ge lite kärlekspresenter.. mm det är en härlig dag. På kvällen ska vi ut och äta med Tommy och Veronica, kommer bli super.

Motion, motion och vila, kanske lite läsning och skrivning är vad jag håller på med just nu.. snart är det fullt ös!

Puss på alla hjärtan<3

/Josefine

Lördag morgon.

Tidig morgon. Första morgonen på typ 3 veckor som jag går upp innan 9.. Jag och Anna gick runt Munksjön, väldigt go promenad. Men det var halt så tidigt, så man gick som en pinne och känner mig helt stel. hehe. Väldigt bra runda, tar typ 50 minuter och så får man ju prata av sig lite.. o lyssna på Annas just nu hektiska liv. Snart du, snart börjar min praktik :) Nu är det bara en vecka kvar.. hm, undra vad jag ska lägga de sista lediga dagarna på..

Fick veta att klockan 12 sänds låtarna inför ikväll på medlodifestivalen  på P4. lyssna!

Hela dagen idag är det tvätta som gäller, men ladda också inför schlagerkväll och fest hos Malin :) Mycke folk blir det vad jag har hört, och det ska bli otroligt kul att se alla som åkt iväg för praktik i andra städer. Kul att ni lägger tid på att åka till lilla jönköping :P haha.

Nästa vecka fyller mamma 51, och vi åker till Göteborg för att fira.. ska bli kulkul med shopping och middag. Måste bara fixa den där sista presenten också.. tur att jag har tid i veckan.

/Josefine

Slutet av veckan.

Redan torsdag och snart fredag. Nu har jag inte delat med mig av tankar sedan i måndags, ser att många skriver varje dag.. men eftersom jag knappt gör något om dagarna, så kan det blir riktigt tråkigt att läsa. Men i tisdags var en kul dag. Drog upp ganska tidigt för att komma till stan när de öppnade vid 10, Daniel ville shoppa!! fatta vilken schock. haha. Och när han tycker att han behöver kläder, då köper verkligen. Så det tog typ 2 timmar innan vi var klara med hans, så jag fick skjuta upp mitt shoppande till onsdagen. Men då gick vi och åt lunch på Pallas Athena. Supergott, buffé med grekisk mat är aldrig fel :P. Himla mysigt att bara göra det mitt i veckan, bara vi. Känns som man behöver det ibland... Lite senare var jag faktiskt på skolan, inte gått in där på mer än 2 veckor, så det kändes ovant. Men det var radiomöte med föreningen så det var kul att träffa alla igen. Oh sara, dig träffar man inte mycke.. vill mer.:) O anna, alltid så uppåt och kul att prata med, saknar verkligen er när jag är hemma. 

Igår, ondags, blev det då shopping för min del.. hittade en tröja på Cubus. men jag förstår inte hur man bara kan hitta en sak man vill ha när man gått i alla klädaffärer på hela stan i typ 3 timmar ? :/ hm. antingen fel på mig, eller affärerna.
Tränade igår också då på gymet med kusinen, körde väldigt hårt så idag ligger jag väldigt utslagen och orkar inget. inte bra. 

Men nu har jag bakad tacopaj och städat lite för snart kommer några vänner o så ska vi spela bowling. Det var riktigt längesen, så får väll se hur det går :)

Skönt att vara ledig i helgen iallafall.. lördag är det fest hos Malin. Hoppas alla kommer nu så blir det ett fint gäng!

/Josefine<3 

En vanlig måndag.

Börjar få fart på min blogg nu känner jag. Äntligen har jag också skrivit klart och skickat iväg artikeln om solning, mycket nöjd.:) Började också på recensionen om Björn Skifs, som inte var lika lätt, men mycket godkänd känns det som. Frågan är nu bara vad jag ska skriva om näst.. har ni några förslag som passar mode, skönhet eller hälsa eller något så säg till.. eller egentligen kan det ju vara vad som helst.

Promenerat runt munksjön nu iallafall.. tänkte ju ta en sväng på gymet, men efter tärningen igår var jag lite stel för det, fick bli en snabbrunda med Ipoden i fickan istället:) Sen sken ju solen hela tiden också, och riktigt vårvarmt var det, super.

/josefine



Helgen.

Otroligt vad veckan går. Vet inte vad som fyller mina dagar, men någonting konstigt är det. Skönt i och för sig.. praktiken börjar nu om två veckor, och det känns som jag vill sätta igång med någonting snart.
Skrivit klart en artikel om hysterin över solning och blekning av huden, ganska nöjd, men vi får se vad de på nöjesnytt säger (:

Var på konserthuset i Jönköping igår och lyssnade och tittade (rejält) på Björn Skifs. Tänk att vara så snygg när man är över 60. haha, något att sattsa på. Biljetterna fick vi av mor och far, och det var riktigt bra. Helt otroligt underbart. svårt att beskriva känslan av rysningar i huden och känslan av att stå och hoppa tillsammans med generation äldre. haha. men det var kul, tack för julklappen, bästa konserten jag varit på :D Nu ska det bara skrivas en recension om den också till tidningen, se om jag kan vara lite opartisk eller om det bara blir en hyllning. svårt.

Om tio minuter går bussen till jobbet igen. jobbat mycket extra nu när dagarna varit tomma, men det är ju alltid fint med extra cash också:) Kan ju behövas när man går till Karlssons på torsdagskvällar. Det var riktigt kul i Torsdags tjejer.. tack för alla danser och förfesten ! måste ju göras om.
Nästa helg är det ju dags för Malins fest.. längtar redan. 

Nu blir det friskis hela veckan, får se om chefen ringer om jobb igen, hoppas på det.

/Josefine