En ledig kväll.

Nu börjar det faktiskt närma sig slutet av projekttiden. Man kan väll minst sagt säga att det har varit hårt.. mycket jobb och mycket diskussioner, både roliga och mindre roliga. Har suttit idag och gjort både analyser och utvärderingar av projektet, inte alltid lika lätt men behövligt. Man kommer på vissa saker man tänkte i början, som dessutom känns som flera år sedan, som man helt glömt bort! Hehe, kul.
Presentationen gick ju iallafall bra.. men kan säga att jag aldrig varit så nervös, undrar vad det berodde på?:/

Imorgon ska jag jobba kväll också, samtidigt som det är utomhusbio i Munksjöparken. synd att man missar det, men ska ju iallafall på bartömningen nästa onsdag på kåren, lovar fredrik! haha:)

Livet känns väldigt bra just nu.. allt glider på! Ibland kan man ju bara ha det föör bra. Måset stanna och tänka efter ibland så man verkligen hinner leva också. Livet är inte bara jobb, plugg och vänner.. kanske soft också. hehe.
Så ikväll ska jag och Danne ta med pick-nick och sätta oss i Idas park på en filt och kolla på solnedgången:) Känna av sommaren och en ledig kväll! 

/Josefine 

Här kommer lite härliga sommarminnen!

image71
På Hultsfred 2006

image72
På Liseberg med Olof och Selma 2006

image74
Haha! Bild från Malins sommarstuga i Halmstad 2005

image75
Vid bilfärjan på väg hem från en weekend i Lysekil. 2007

Fullspäckad helg.

Börjar det inte bli lite läskigt när ens vänner börjar gifta sig? Känna pressen och allt? haha. nej, jag blev istället mer imot det, konstigt nog.. men just nu känns det bra:)
Varför bara gifta sig för att man ska? Måste man inte känna något, och kanske vara mogen för det? aa, inte alla som tänker så långt kanske, men trevligt och mysigt bröllop var det!

Så helgen har varit lika intensiv som veckorna under sista månaden. Det är fullt på programmet, men igår eftermiddag tog jag, Daniel och Anna och utnyttjade våra biljetter till Atlantis Spa, välbehövligt kan sägas! Man blev så otroligt trött efter en fullspäckad vecka och helg, men var bara tvungen att se filmen Bodyguard på 5 innan jag kunde sova, ändå sved det i ögonen av trötthet.

Så nu är måndagen också över snart.. jobbade inte jätte länge med projektet, men sitter här istället och övar inför presentationen. Hoppas på en lyckad dag på torsdag!:) då vi ska sälja vårt projekt till sture på Nöjesnytt.

Nu är det städning som gäller!

/Josefine 


Bilder från bröllopet:

image69
Johanna & Benjamin

image70


text

Vår balen som var i lördags har fått många kommentarer här på bloggen. jätte roligt att se att folk läser tycker jag, eller var det de fina bilderna som lockade? hehe.
Iallafall.. vårbalen, eller jubileumsbalen som den heter är Högskolans studentkårs bal. Varje år är det en bal, men i år firade vi 60 år, så lite speciellt blev det:) Min klass såg nog detta som en mer examens bal.. eftersom de flesta pluggar sista terminen, innan examen nästa sommar, utomlands. Jag och anna ska till Cadiz i Spanien och många ska till USA eller Hawaii. Ska bli riktigt underbart att komma bort från högskolan lite. Det behövs nog efter den sega höst som väntar med både metod och c-uppsats på en gång!

Vädret gör mig bortskämd, men efter idag känns det mer än nödvändigt att sätta sig i solen en stund. Många tankar flyger omkring just nu inom projektet, men vi ska försöka orka hålla ihop allt till iallafall presentationen. två veckor kvar!

Allt är underbart. livet är bara så fint. Varför klagar vi helatiden? Sitter ofta i skolan o suckar tungt efter hårda dagar, men egentligen är ju min examen ett stort plus i livet, varför sucka? Dessutom är pluggandet gratis i sverige, tänk på det. Det enda man betalar är ju faktiskt bara litteraturen till skolan. Resten av csn lånen och bidrag går ju till lägenhet. Vilket man annars skulle betalat ändå. Men utomlands, många andra länder, tar betalt för utbildning. Förstå vad vi är bortskämda egentligen! Helt sjukt, gratis utbildning... suck.

Så ikväll är det storhandling som gäller. helt tomt i kylen och skafferiet, så jag ser fram emot kvällen att få äta lite.

josefine 

Vårbalen hade tur med vädret :) bilder.

image64
Puss älskling

image68
Kärleken spirar bland blommorna<3

image65
Daniel talar

image66
Anna, Emilia och jag i Rådhusparken

image67
Hela gänget innan balen.

Missade spring pga halsfluss, finns något värre!?.

Nu har sjukdomen tagit över mig ännu än gång. Sist var det när jag hade praktik, nu blev jag sjuk, säkert för att alla andra i projektgruppen var det, men tur innan balen. Missade Spring inspiration på elmia, som jag absolut såg fram till!! varför ska det vara så? surt iallafall, men livet är väll så. Bal imorgon då.. hoppas på att det sista i halsen försvinner så man slipper ta alvedon för att kunna äta.:/ inte en höjdare, men vad gör man. 
Så idag är sista dagen jag smittar, och imorgon ska jag till anna och hennes syster som ska hjälpa oss ed hår och smink tills vi blir finast i landet.. minst! haha

Fick en kick i morse och lagade scones till frukost till mig och Daniel, han blev överraskad att nån som är sjuk orkar hålla på som jag gör, men igår hade jag ju tvätt tid, så då går det ju inte vänta heller. Sen behövde faktist lägenheten städas, så varför inte göra det när man ändå inte får träffa folk? :) smidigt!

Idag är det regn, men det har varit flera underbara dagar med sol och blå himmel nu... faktist ovanligt stabilt väder. gillar vi! Så hoppas inte bara att sommaren var nu, och att hösten kommer i juni, som förra året :/

jeje, sånt är livet. nu är det filmtajm!

/Josefine


image63
Haha, ful bild. men det var ju ett bra tag sedan också:) hösten-06 mkv middag