Veckan flyter på.

Skönt med en dag man ska göra något på. Hela helgen var fullbokad, så riktigt kul. Storstädning och idag månadshandling.. kan behövas. Ikväll ska vi till Tommy på mys. Imorgon kväll ska jag, Malin, John och Olof på bio.."Im Legend", såg trailern och blev fast. haha, verkar bra.. men vi får se.:) ska bli fint iallafall. Torsdag kväll blir det CAJ, jajemän Anna.. självklart är jag på DET! måste ju få det där vip-kortet ju ;) hehe. 

Imorgon och torsdag blir det att vara barnvakt igen.. mysigt värre :) får nog bli en liten tripp till stan och kolla in present till mor. Svårt med presenter.. speciellt till en som redan har allt:/  

Sen kan man känna ett otroligt sug efter att shoppa kläder när man bara går hemma. att få klä upp sig, att få känna sig fin! Jag har några tips på ina grejer som jag gärna skulle vilja ha.. men som en fattig student inte ens vill kolla åt.


image49
Världens finaste väska i skinn och tyll utanpå. 


image50
Det skulle vara härligt att en gång få känna sig som en prinsessa. haha. fin sko iallafall:P



Känns svårt att få ur sig något till ens blogg när man inte gör något på dagarna.. men men jag får läsa alla era istället.:) så fortsätt och skriv.. så jag har något att läsa. 
Jag tog mig till och med till bibblan för att låna lite pockets för att ha något att göra.. känns lite trist, men så är det. snart börjar praktiken på riktigt.. bara typ 3 veckor kvar..hm.

Jag tränade igår igen.. nästan tränat varje dag nu hela veckan, det är underbart att äntligen hinna det. Körde core, mage och rygg. Trodde inte det var så mycket folk på friskis vid den tiden. Men kul var det. Malin, vi skulle gå träna på friskis nån kväll.. och alla våra snabba promenader..? var är dom.hehe. men vi ses ju på onsdag.

Inget är bättre än mellan oss nu.. tack för att du finns.






praktik. eller ?

Ja, nu när man läser allas bloggar här så skrivs det ju om praktik, men hm.. jag har ju inte det än. Jag sitter hemma, eller jobbar på BR, möjligen springer runt med en barnvagn på stan eller sitter hemma och leker med bitringar.. annars super lugnt. vet inte om det är tråkigt eller skönt.. men det känns väldigt tomt. Nästa vecka fick jag bara jobba extra på fredagen.. men jag får väll sitta och skriva fler artiklar än vad chefen sa sålänge iallafall..:)

Ikväll är det lite fest, eller jag vet egentligen inte vad det blir..hehe. lets see. mysigt blir det ju alltd iallafall.

Shoppade loss lite nu efter jobbet, och hittade faktiskt på rea.. helt oväntat! men underbart. Man blir ju så glad när lönen och extra mycket bidrag kommer in på kontot, så hur ska man hejda sig?!

Helgen blir inget jobb, men desstu mysigare för mig :) torget imorgon, om regnet inte öser ner då, sedan lite släktkalas, hehe, mycke trevligt. Söndag blir det brunch på o´Learys och kvällen hos vänner. Men jag känner nu att en vecka från alla fina människor är mycket, hur ska det bli efter 12?

Alla ni i Jönköping.. vi får ju ta en kväll och hitta på något! eller hur?:)
'



image45


image46



image47



image48



njut av det sista rusket.

Att man längtar till sommaren när regnet bara öser ner och de plagg som är obligatoriskt är vantarna är självklart. Men kom hem idag från skolan efter promenaden i regnet och la mig belåten under filten i soffan, satte på en såpopera som jag aldrig sett förut och bara njöt. Kom på det senare att, det här kommer man ju inte göra när solen kommer fram, nu känns det helt nturligt att ha mysiga kvällar framför en film med varm choklad, men hur mysigt är det egentligen inomhus på våren? 

aa iallafall.. jag njuter av regniga dagar, för att man får skämma bort sig själv och inte behöver tänka på att behöva gå ut i regnet. underbart!

tack.

. Inga nyårslöften här inte.

Nu börjar det nya året och vi får väll se hur mycket man orkar satsa även om det varit 2 lugna veckor. Men idag har det varit en sån där dag som man inte vill ska finnas, en som ska gå fort. vaknade väldigt tidigt av att pojkvännen skulle plugga.. men aja, tänkta jag, kanske kan hitta på något idag. men det blev inget i skolan att göra och när jag kom till gymet var det passet fullt:/ hm, suck det blev gymet idag också.. men där var det också för mycket folk, så det fick bli springbandet. men men..

man kanske ska ta vara på de lugna dagarna, för snart blir det väll stressigt som vanligt. Men fick ett samtal från chefredakören på Nöjesnytt idag me, där jag ska praktisera 12 veckor. han förklarade att de 4 första veckorna blir väldigt lugnt.. mest sitta hemma och skriva, annars vecka 8 till och med 12 blir det hårdkörning med modereportage, fotografering med modeller och mycket av mina texter som blir publicerade.. aaas fränt! haha. längtar så otroligt!

Hoppas alla vänner haft en fin jul och nyår.. känns som det var mer än 2 veckor sedan vi sågs, men nu imorgon får jag se er igen :) På lördag ska det bli avskeds fest för hela klassen... nu har vi gått halva tiden på högskolan och vi kommer lämna skolan för egna platser.. både praktik, projekt, b-uppsats och sedan utomlands... hm, vet inte om jag vill lämna denna klassen, ni är fina!

men nu blir det att öva på att skriva då.. fullt ös, medvetslös...

älskar dig!

Jul på Liseberg

image44