helkväll med godingar.

För 3 veckor sen flyttade vi ju till Torpa.. så i helgen tyckte vi att det var dags för lite inflyttningsfest. Mycket trevligt när folket började komma och uppvakta med gröt och choklad. Nu är man lite bebodd.. och äntligen kommit in i livet igen efter den översvämmande sommaren, hm..  var väll värst under insparken eller?

Här kommer iallafll lite bilder från Malins kamera från festen...



image34


image35


image36


image37

image39

image40

Take care vänner!



Inflyttningsfest.

Ikväll är det då inflyttningsfest här.. blir super nice tror jag(: Annars varit en riktigt seg dag.. blev sen fredag med mycket folk och tidig morgon. Var riktigt stolt över mig själv när jag pallrade mig mot gymet redan vid halv 8 igår morse... något jag aldrig skulle gjort för någon månad sen. haha.

Men nu är äntligen den här kursen om medieanalys över... så på måndag börjar det roliga med att sända radio och få lääääsa lite, kanske tillomed få lära sig lite !.(:
Hemtentan är iochförsig ganska seg, men våran grupp är ju som alltid bäst, och säker på det mesta. klart snart!

Igår var det restaurang besök på china palace, guuud vad gott det va. sen imorgon är det dags att få hit lite nyfikna.. som jag och Malin ska baka åt. haha. lite vuxen får man ju bli när man flyttar iallafall.

godiegodie.

kommit på att filmen "love actually" är bäst!

Radio K

Gjorde min debut i radiostudion idag ( RadioK, student radion).. väldigt trevligt. Jag, Anna, Per och Erik gjorde ett mycket inpulsivt inslag om företag och massa blaj. haha, var nog väldigt rörigt att lyssna på kan jag tro.Mycket att tänka på, men man lär väll sig. Nu har ju idol börjat igen.. så snart är det TV4 i soffan.
take care.

Gå in på www.radiok.se där ni kan lyssna på oss och ringa o grejja!
cheers

bilder från inspark.

image29

Josefine, Malin och Jag.. sittningsförfest

image30

Jag och Malin på Akademien

image31

Vårt bord vann klart flaskdrickandet

image32

Jag och Fredde testar drickat.. inspark munksjöparken

image33

vi är blåååå

lediga dagar.

Ett tag sedan man satt här och skrev nu, tiden har inte varit så lång det sista. Insparken tod över 8 dagar av livet.. väldigt roliga dagar.. men totalt lek och festgalna dagar(: sen har också flytten hemifrån och till stan tagit endel av tiden. sambolivet är mycket bättre än väntat(:

Mycket roliga nya människor har börjat på högskolan.. så det blir ett fint år till.. som jag från början inte alls hade tänkt att jag skulle gå. Det första året var ju så överbra så det är klart det inte kan bli ett sådant till.. men nästan tänker jag.. så därför började jag nu på min tredje termin på media och kommunikation, där jag nu går medieproduktion.
För tillfället går de lediga timmarna till praktikplatssökande, som blir under 3 månader.. januari, februari och mars..som jag hoppas att något teevligt företag vill ta in mig för ett tag.
Troligtvis har jag 2 riktigt bra grejer på G, men man vet aldrig efter intervjuer och arbetsprover.:/

Idag spenderades dagen på IHH, där vi har haft början av vår fullmäktigetid.. himla kul att få se gänget som kommer att bestämma över högskolan och på vad alla miljoner ska läggas på inom utbildningarna. haha flummigt.. men kul.

Just nu, är vi också inne på vår första kurs till hösten.. medieanalys.. som är det tråkigaste och det svåraste jag någonsin läst. Hermeneutiska analyser på medier på engelska är inte riktigt det jag kommer att syssla med, så visst kkänns det slöseri! jobbiga böcker och jobbig lärare gör det inte bättre!

men ikväll är det kräftskiva och avslappning från plugget..
take care