Nu kommer hösten.

Ja nu är en kurs över igen. haha, förlåt karin, men precis i sekunden kommer jag inte på vad kursen hette!! haha. aja, nästa är metod iallafall, närgot väldigt svårt och djupt. Mycket mycket att läsa och många uppgifter gör det inte bättre:/ Så nästa månad blir det få timmar vid datorn, eller möjligen word, men annars plugg som gäller. Måste klara denna kursen nu, orkar inga omtentor i Januari sen.

Igår var jag, danne, Andreas o dannes kusin ute och fiskade. så himla mysigt och åka iväg till sommarstugan och båten vid 7 på morgonen, se ljuset komma och sitta där till eftermiddag. Jag fick två fiskar, och danne fick 1... dom andra pojkarna va lite sura, men är man proffs så är man;) haha. Dessutom har Dannes kusin gått på fiskegymnasium och högskola och grejer, men det märker ju inte fiskarna:)

I fredags hade jag, anna o danne myskväll i soffan. Det blev massa fruktsallad och mysig film.. så man blev laddad inför helgen. Vi har också kollat upp lite grejer inför Spanien.. ska bli såå underbart. vill åka nu!


Idag har det varit jobb och tillagning av abborre.. mysigt och gott fakiskt. Lite roligt när man fångat den själv, fast rensningen kan man gärna hoppa över, väldigt äckligt.

Men nu ska vi kolla på inspelat idol o njuta av söndagskvällen och varandra:)  

Kram!