Mycket "sex and the city"..

Så nu var det ett tag sedan jag dök upp här. Men som sagt så är jag lite påväg och droppa av blogglivet kanske.. känns ganska meningslöst att skriva om vardagar när det enda man gör är att vara med dem som läser bloggen.. eller? haha aja, men nu blir det några rader ändå:)
Något som hänt är att resan är bokad, flyget är klart (dock ingen hemrese-biljett:P) och snart är papprena inne till CSN också. Det här kommer blir så underbart, hösten kommer att gå fort.

Nu har har vi också börjat snudda vid c-uppsatsen också, eller examensarbete som dom på IHH kallar det. Gött att ha en examen till sommaren, men inte så mycket att fira eftersom jag ändå kommer att få lägga till några kurser under ett till år.. men kul på högskolan är det, så man har ju inte bråttom iväg iallafall:D

Kommer nog sakna studielivet sen när man jobbar, träffa alla mysiga människor, sätta sig på föreläsningar eller vara hemma och plugga... o alla roliga grupparbeten. dom saknar man ju nästan redan.

Idag har det varit en segis-dag. Började morgonen med att kolla på den ny-inhandlade "sex-and-the-city" filmen (99:- på maxi:P ) så efter nästan 3 timmar så börjar middagslagning. testade faktiskt på att göra Moussaka, eller hur det stavas, men gott blev det iallafall.. väldigt gott. Sen när maten var uppäten så ville Danne också se filmen, så jag satt me och kollade in lite, men kan säga att det inte är det bästa att se en film 2 ggr på en dag. haha. och trött blev jag också! 
Så vid halv 5 så drog jag till jobbet. Något fick man ju uträttat idag iallafall:)

I helgen ska Jag och Danne på fin-middag på stora hotellet med massa gamla vänner. Kommer blir jättekul ju, och måste köpa ny klänning! Förstår inte vart pengarna tagit vägen denna månaden. Men ibland måste man ju få unna sig.

Imorgon blir det gym-träning med Anna och shoppa klänning, undrar vart jag ska börja leta..


Kärlek






Jag och min Daniel i Köpenhamn