Reklambild för nya Chanel..underbar!

Reklambild f?r nya Chanel..underbar!

Börjar närma sig slutet!

yhea, tebaka igen.. nu är äntligen veckan med tenta och redovisningar över, och som avslut var det en himla mysig klassfest i korridoren. alltid trevligt med er !(:

något som inte var riktigt lika kul, och som jag förresten inte fattar egentligen varför jag gav mig in på, är högskoleprovet... suttit sen halv 9 i morse o skrivit 5 prov. haha idiot:/hm. men men.. får hoppas på att det blir bättre än sist iallafall, så är jag nöjd.
men slut är man iallafall i huvudet nu efter en jobbig och plågsam vecka.. så imorgon börjar den hm.. okej, ännu värre kursen!
vi ska läsa metod kurs.. och bara titeln "forskningsmetodik, om kvalitativa och kvantitativa metoder" skrämmer mig. ush, 5 veckor plågsamt plugg.. hm, jätte fint.. verkligen :/ men det är näst sista kursen..! ojoj vad tiden gått fort nu.. bara B-uppsatsen kvar, sen är ett av några år avklarade. suuuper!

men nästa helg är det påsk ju.. ska till Stockholm med D och hälsa på lite goa personer och bara ta det gott i skärgården. hoppas ju på vårväder då också..!men sen får man se vad som händer på påskafton då.. om någon har förslag, såå sjut me!(:

hoppas alla har en toppenvecka framför sig.. med påskpyssel och kycklingar. !

"great metod hörru, men vad ska man ha den till?" haha:D


 

måndag

http://www.youtube.com/watch?v=T5HuVNXfsuM

haha en lättande film i tentans djupa dagar. haha!

just me.

hoho, här igen.
sitter o pinas bakom anteckningar o skit.. ser aldrig ett slut på detta plugg:/ en av de jobbigaste kurser ja varit me om. hm
ska snart ut i vårsolen me Daniel.. o njuta lite av kanske bara en dags sol. hehe. hoppas på längre.. men som sagt, det är sverige vi lever i. suuuck!

men härligt att den vill titta fram ibland.. och jag blir glad av 5 minuter. (:

igår vr det födelsedagskalas. hehe, en liten vän fyllde 18;) och sån himla gó tjej! härligt också att hon fixade teoriprovet samma dag som hon fyller.. starkt!!(:

lite sjukdomar sitter kvar.. o går väll runt med lite feber typ jämt. men men, det är vår!!




"Ångest är frihetens svindel". hehe, djupt!

tenta plugg..

Viilken otroligt seg dag! haha, bara plugg plugg och lite plugg. Är väll rätt förståligt eftersom det är tenta på måndag.. men ändå. ush.. hela dagen vid skrivbordet känns inte så nyttigt.

hoppas alla har de great och ta vara på livet!<3

"Igår är en historia, Imorgon är en gåta, Idag är en gåva!"

Me and You

image8
Åh mys! - 070316

Vädergudarna jävlas med mig

Sitter iallafall inne i värmen nu och ser snön yyyra utanför! är det inte hemskt?! suck, trodde ju att våren var påväg, men icke då, alltid någon skit som kommer.
Är otroligt frustrerad över vädret, men kanske också beror på den helgen som varit, som drog ur alla krafter och all pigghet som jag hade kvar efter tentaplugg förra evckan. Mycket jobb och slit inför 50 årsfesten blv det, men sen är det ju inte slut bara för att festen är, eller har varit. hehe, det är då det hm.. sura kommer.
Iallafall... himla kul var det, och fina personer var här (: Tänker då speciellt på Mr D, som alltid får en att bli mycket gladare än vad man egetligen är. hehe.

Har ju även hunnit jobba på BR idag.. men trodde det skulle vara lugnt där, och hoppasdes på det efter allt slit hemma... men inte då. Naturligtvis är det den stressigaste helgen på A6 på mycket länge! Och där står jag med världens tröttaste ögon och ska försöka vara snäll mot kunder. suck, gick väll inte så bra som vanligt... men lyckades ändå hålla mig ifrån de hemska tanterna med de konstiga frågorna..(som jag aldrig brukar annars. suck. :/)

Såå, nu är det tenta plugg på G då... tenta på organisationskommunikation nästa måndag, som förra evckan kändes sååå långt bort... hm, men som nu bara är 1 vecka långt bort. hjääälp! ajja, Jag och anna ska iallafall kolla igenom allt imorgon, så får vi se vad man måste läsa igen.. hm. orka!!

Ne, ush.. såhär får man ju inte må.. nu går jag och lägger mig med "loveactually".. som förresten är en av världens bästa filmer.!:)

Dagens citat: "Mitt inflytande över samhällsutvecklingen blir nog större som lobbyist än som riksdagsman".
åh love it! haha.. sattsning!

"Individen i dagens kommunikativa samhälle."?!

Såg nu i kalendern att helgen börjar närma sig. haha, trodde ju det var torsdag igår.. när en person sa att dom skulle till Kåren, och jag blev helt fundersam på om det verkligen är öppet på Kåren en torsdag?! haha. jaja, iallafall.. idag är det torsdag och vi var på fältstudier på räddningstjänsten ja, Henrik och Ola. Himla intressant faktistkt.. speciellt att träffa en informatör som gått precis det som vi går nu på samma högskola .. men samma lärare. hehe. lite hopp finns ju då iallafall(:

Även gått en evcka sen den roliga klassfesten va.. eller vi firade väll egentligen Jonna 20 år.. men nice va det iallafall! Liten svängom på Huset är ju aldrig fel i mina ögon..(:

Laddar för fullt inför helgen också.. mors 50 årsfest som innebär städ, och passning på typ 120 pers! shit shit...får se vart det här slutar... hoppas det blir lungt. Hittade ju faktistkt på en present också.. tycker annars att sådant kan vara otroligt jobbigt och svårt... men jodå, den här blev jag faktist nöjd med också! o vi ska ju även ha lite roliga spex låtar o grejs såklart... som dom sa "typ som en 40 årsfest, fast värre". hahaha. greejt!


Hade näst sista föreläsningen inför tentan nu idag.. riiitgt segt.. och när man får sitta och fråga Fredrik ijämte helatiden va föreläsaren sa, så kanske man ska tänka på att sova om nätterna o lämna tv:n i fred tills solen går upp iallafall. hehe. hm. meen men, det blir väll dasg att läsa lite nu innan damsugaren ska fram och röja igen. ush.. hata städa. som tur e är det ju inte det där superfina vädret idag... så lite städaväder är det ju iallafall:/ hm tyvärr. haha

"Syns msn inte, så finns man inte" hehe. köss!


image7
Va bara tvungen att ta med en bild från dagens bravader på räddningstjänsten.
 haha "yheeea, vi klarade det!"

Gamla tider... men góa?!

image5
Sitter och drömmer om slutet på sagan och början på livet. haha.
Underbar bild på klassen!-student 06

"Solen lyser, himeln är blå." klapp klapp

Nu är det tisdag igen.. herregud vad helgen rullar på. Men ja, helgen var ju himla fin så nu ska man väll egentligen vara sådär laddad inför en ny vecka med plugg.. hm tyvärr är jag inte det, och sitter istället o tjötar på en blogg som ändå bara några få bryr sig om. haha
men jag orkar inte sätta mig in i den där boken om varumärken just idag... kan man inte skjuta på det lite? hm.. nej! det är ju de... de gåååår inte! hm

iallafall... rätt góa dagar man har, börjar tre men slutar inte förrens 7..:/ men sen är det ju tisdag, och fotbollslaget ska tränas i arobic idag. haha, lika kul som vanligt... så det gillar vi :D

sen måste jag ju berätta att våren äääntligen har kommit! har väll mest längtat efter våren nu sen hm.. oktober typ. haha. men nu är det iallafall blå himmel, små knoppar och det är INGET BLASK på vägarna:) det är väll det mest underbara iallafall!

Igår var väll annars ingen höjdar-föreläsning eller så.. Morgan med sitt slöa sätt och en helt oitressant fråga som tas upp i två timmar... njaaa, inte ens jag kan hålla mig vaken på sådana! haha. o de märkte ju fredarik iallafall.. hm, vem väcker inte en om inte fredrik?! haha. jaja, fick nog slumra i nån minut iallafall..så man orkade ju med kvällen också.. som bestod av lite packning inför flytt till hösten :P?! och dessutom lite planering inför mors 50 årsfest i hlegen..
man kan säga att det blir fullt hus... 80 pers på fredan o bara typ 40 på lördan.. men ojoj, fredagar som brukar va den då alla ligger i soffan o sover redan till disneydags. hahaha. undra hur det blir :)

nu ska jag ut i solen på promenad!

"blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår..."

En otroligt vanlig söndag.

Nu är det söndag igen och helgen har faktist gått ovanligt fort! ibland är det bra.. men när man känner att tentan börjar komma mot en så skulle det varit mycket skönare med en helg som verkade lite lite längre.
hade en mini klassfest i fredas.. himla mysit tycker jag o vi hade himla kul där på dansgolvet med tjejerna. haha. aa iallafall.. det var kul att träffa folk (:

Annars igår hade pojkvännen konsert igen.. mycke spelningar man får åka runt o kolla på nu. haha, vi är fansen som åker i turné bussen med bandet. haha.
aaja, nu är det då iallafall söndag.. hm, och har varit på gymet i , jadu, iallafall 2 timmar i morse.. himla starkt gjort tycker jag (:
men men nu har det varit lite tenta plugg resten av dagen.. men sitter o väntar på att han ska komma hem nu så man får ta en brejk o ta de lungt lite !

hoppas på att veckan kommer bli bra.. men som det ser ut nu så ska bara halva gruppen åka på studier på räddningstjänsten. hm.. undra hur kul det kommer bli. hehe. men aja, är man bortrest så är man... så, jepp, come on guys, here we come!haha

Åh vilken känsla

image4
Inget är bättre än en solig dag i backen.. [Sälen vecka 7]


Onsdagens "mitt-i-veckan-tankar"

Finns det något annat mer irriterande än när morgonluset börjar skina in genom gardinen?! ush.. veta att man ska upp o plugga och orka dra sig till bussen, sitta med alla penionärer på en tråkig buss för att gå på en föreläsning i nån timme.? ojoj, är det så mina dagar ser ut? neej, det här är kul!! hm. haha

hade iallafall en superfin dag igår.. gick otroligt bra på spanska redovisningen, så det var underbart.. iallafall efteråt (: Men nu är kursen över och början på sen sista spanskan är i full gång!

Annars var det träning.. inte en dag utan träning, så det kan bli.. helt omedvetet också! hehe. jodå, tränade fotbollslaget igår.. lika roligt som vanligt med pojkar som aldrig har kolla på sina fötter. hahaha. tack.. ni gör mina tisdagar oförglömliga ;) haha

Sitter och laddar för åter en dag på skolan.. lite läsning o mycke intagning av fakta.. men lite grupp arbete blir ju fint.. saknar dock D så mycket så det är svårt att koncentrerar sig.. hm.
Men ikväll är det middag och lungt som gäller... inte en träning idag.. men om ni känner mig så vet ni att det istället blir dubbla pass imorgon, hahaha. inte en dag utan!

Tack sockertoppar på fredag blir det nice! <3

fin dag i mitt liv

En vecka till har gått! Mycket att göra, men idag har varit en fin fin dag.. fick äntligen träffa min gamla vän sen 4 år tebax. Tiden kan gå för fort ibland.. och det hemska är ju att man knappt märker att veckorna rullar på! Är inte det rätt sjukt? ush, så här skulle det ju inte bli!
jag ville ju bara ta det lugnt efter gymnasiet.. men vad har man för liv nu? hehe.
iallafall.. Nicke, du är fortfarande det fina pärlan som man kan prata med när man behöver dig. underbart!!

Annars en lång föreläsing idag me.. hm vad hette det.. öh ..organisationsteorier och organisationskommunikation gick vi iegnom idag. haha. ännu lite oklart.. men ska slå mig ner med den otroligt roliga boken (not!, eftersom organisationer inte är riktigt mitt ämne som journalist. haha)... som tar upp det.

Nu sitter jag här och laddar.. imorgon är den stora redovisningen på spanskan också..avslut för hela denna tråkiga kurs. ! äntligen kan man säga. men lite nervöst o prata på spanksa frö ett gäng som är minst tre gånger så bra som jag.. lite smått, smått nervös. yes!

Är annars otroligt nöjd med gruppen vi fick i fältstudierna.. och eftersom vi får åka till räddningstjänsten och spana, så blev det ju ännu bättre :) Vi ska ställa lite frågor till de olika personerna där och kolla in kommunikationen inom organisationen, kan bli väldigt trevligt faktist! speciellt om man tar till frågor som "brinner du för ditt arbete?" och "är det lätt att bli utbränd när man jobbar här?" haha. kuul pojkar, väldigt roligt!
Tyvärr är det ju pojkarna som dominerar gruppen denna gången, så jag och anna har bestämt att vi nu ska gymma på torsdag och bli lite starkare för att klara av de stora kararna. hahaha. blir bra de... men jag tror inte dom lyssnar för de. hm. :P

Som sagt, fin dag men busy women!! like.

-->

Tillbaka..

Nu är jag här igen.. har dock märkt att statusen på dessa bloggar är lite högra än de man får i skolan, så jag håller mig till denna ett tag o ser!

En ny kurs har börjat i skolan.. nått med socialpsykologi, men vet inte fortfarande vad den egentligen heter, hm..
men avslutet på förra kursen tycker jag blev bättre än väntat. Gruppen fashionagents CSI´J ruels! haha, vi va grymma, men hoppas på det högsta betyget med efter allt vårt slit (:

Ikväll är det 70-tals arobic på jobbet, så fula kläder med otroligt äckliga färger ska ja dra på mig, med den värsta kalufsen och en stor peruk. shiiit vad varmt det kommer bli:/ inte tänkt på det förrens nu? meen kul blir det!
pris för bästa utklädnad också såklart.. haha, undra om många ställer !?

Ikväll bär det av annars till stan, lite midda o mys kanske.? får se vad som händer.. men det blir toppen!
I helgen är det annars jobb på BR som vanligt.. men ska ju till Falköping imorgon kväll också, ska bli kul och träffa folket därifrån faktist, va ju ett tag sen sist:)

Men som sagt.. den nya kursen har börjat, och mot den andra kursen så kan man säga att det är ungefär 200% mer jobb o plugg.. såå ni vet var jag befinner mig i någon månad framöver.. just det. "i´m here!"

Hoppas dock på en fin födelsedagsfest för Jonna nästa vecka med.. ojoj stor flicka. haha. ha det fint!

cheers students:P