En födelsedag i juli.

Jaha, så nu är man inte 20 längre då.. oj, känns ingen skillnad ju! men iallafall.. i lördags fyllde jag 21 och fick hur många grattis som helst under dagen. förlåt om ja inte svarade på allas sms, men tack ändå:D hade en fin helg, fast det var ju min jobb-helg så födelsedagsfikat fick bli på lunchen i personalrummet. gott med bulle till fikat. När jag kom hem efter jobbet drog jag och Daniel på restaurang och firade ännu mer. Åt faktiskt på Ztyle, aldrig varit inne där förut. Men mysigt och gott var det så troligen blir det återbesök om ett tag :) I söndags jobbade jag också.. men drog snabbt upp till mor & far, som precis kommit hem från New York och Florida, för att fira hemkomst och lite födelsedag med dom också. Grillning som vanligt när det är sol.:) 

Men nu sitter jag här och försöker fixa ihop något med resten av familjen. Himla vad jobbigt det är att vara en stor släkt på många olika ställen. Ett pusslande bara när man vill ha en födelsedagsfika!! Men men, vi får väll dela upp det som alltid.. ingen är ju någonsin ledig. Nästa helg jag inte har något inbokat är vecka 34, den 23 augusti. haha. bättre sent än aldrig.

Igår var det jobb igen, men kom ändå hem bra i tid så vi hann städa igenom lägenheten. Känns som det var några veckor sedan.. så det behövdes! Idag är jag faktiskt ledig hela dagen.. så måste börja läsa lite nu men sen blir det friskis. Mitt friskiskort går ut idag.. funderar på om jag ska köpa nytt årskort eller bara 10-kort. hm. 

Ha en fin vecka alla!

 

Efter ett ögonblick.

Känner bara att jag måste skriva av mig. Den lusten finns bara efter något underbart, något så himla vackert och bra. Precis sett Mamma Mia filmen, som ni förstår så gillade jag den. Hur kan låtar passa så bra in i livet utan att egentligen vara skrivna till något? Och hur bra kan egentligen en skådespelare vara..? Två timmar av hel förtrollning. haha, det här är ju sjukt. Tror aldrig jag sett en sådan film. Vill bara messa mamma så fort som möjligt och säga att filmen är ett måste! 

En mycket positiv sak jag upptäckte i filmen var att Pierce Brosnan kunde sjunga!! haha. jag har alltid sett honom som den snygga bond-mannen med pistol under kudden och olika brudar i varenda scen.. men här fick man se något annat av honom, kul att han var med där!:)

Så nu är det sängdags. Daniel sover i Huskvarna inatt, eftersom han börjar vid 6 imorgon.. så natten är ensam. Men då får man passa på att skriva lite här och lyssna på de fina låtarna från ABBA.:) 

-Något som man ofta glömmer att säga..
Något som aldrig kan sägas för ofta..
Jag älskar dig!






 



utmaningarna.

jaha, så blev man utmanad med massa frågor igen då.. någon gång ska man väll vara lite rolig på bloggen också, så varför inte hänga på:)?

Namn - Hanna Josefine Axelsson 
Ögonfärg- grön 
Hårfärg - egentligen blond, men alltid färgat brunt 
Högerhänt/vänster - högerhänt 
Stjärntecken - kräfta 
Skostorlek - 36 
Är dina föräldrar skilda - nej 
Sport - mest hockey 
Helgdag- lördag 
Årstid - sommar 
HAR DU NÅGONSIN Varit kär - ja, och är.. 
Skolkat - ja 
Sovit utomhus - i tält och under bar himmel på färga 
Använt droger - nej 
Retats - ja 
SENASTE DU Skrattade - idag på jobbet åt en kund. 
Grät - någon vecka sedan 
Filmen du såg senast - Sex and the city. 
Tuggade tuggummi - igår kväll. 
Drog ett skämt - haha, oj, typ aldrig dragit något skämt, men ordvittsar flyger väll ur mig lite då och då.
Sjöng en sång - i bilen hem från jobbet. 
HAR DU UNDER DEN SENASTEMÅNADEN Ätit müsli - nej.
 Rökt - nej 
Tagit droger - nej 
Kysst någon - ja! 
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - ja, varje natt 
Bakat - födelsedagstårta igårkväll.


hoppas alla är nöjda med svaren, och att utmaningarna kommer mer sällan. haha
ha en fin måndag kväll!



minifest för mig och Anna.

Tack för en fin kväll igår, roligt att ni ville komma förbi på tårta iallafall:P o tack för alla presenter också, ni är för söta!

Nu är det jobb om 15 min, annars kommer det gäster ikväll. Fattar bara inte hur jag ska hinna städa och laga mat innan dom kommer, jobbar ju till 6 ikväll:/ men men, dom får la antingen stå o kolla på, annars hjälpa till:D

På onsdag blir det MAMMA MIA med Anna, hon fyller år på onsdag, så lite speciellt blir det. Längtar såå!

Ha en underbar vecka nu.



Semestervecka.

Idag är det måndag igen, dessutom semestervecka för min del :) Det känns att man inte varit igång hela dagarna på länge.. en vecka med heltidsjobb på A6 har varit helt sjukt jobbigt! haha. fjantigt egentligen, men jag kommer nog igång, ska bara ladda om lite:) På den lediga veckan blir det fisketur till Bunn utanför gränna och uppåt landet. mys alltså, sen blir det Göteborg och liseberg med Freddy och Emilia på Lördag. Där blir det shopping och åkband som gäller:P Ska väll också försöka komma igång med träningen igen.. insett att man inte alls är sugen på gym och svett när man kommer hem vid nio på kvällarna efter 10 timmars jobb... men förhoppningsvis är jag normal.

Förra veckan såg Jag, Malin, Linnea och hennes vän Frida "Sex and the city" på bio. Helt underbar film.. mycket skratt men också mycket tårar. 2 och en halv timme satt man och njöt, och ändå blev man förskräckt när den tog slut! då kan man kalla en film BRA!:)

Resten av familjen, eller iallafall mor, far och lillasyster är nu i New York. Åkte i tisdags och har ringt hem två gånger. Verkar ha det underbart där med värme och fin semester. Vill också utomlands..:/ Do ringde igårkväll vid 23 typ, precis innan vi somnat och sa att de nu kommit ner till Florida där denna veckan ska spenderas. Dom har hyrt bil och bilar utmed östkusten..verkar ju inget annat än kul:) Men dom är borta i 2 veckor till, så får se när dom hör av sig igen.

Nu blir det friskis och sol. ha de gött!

Älskar dig Daniel<3