tack tack.

Så nu är man gammal och skröplig då eller är man fortfarande i sina bästa år? haha, 20 iallafall..och gött är det!
Lite firande blev det i söndags med några från klassen, som jag Anna och Alex kokat ihop lite hastigt (: Blev super, och tack för de fina presenterna.. verkar vara fler än jag som kommit på att jag ska flytta (:.
Nu fattas bara en pilatesboll från Annas rabbater på InterSport, sen är allting färdigt. hehe.

Ser lite famåt mi regnet.. ikväll är det fest hos Fisk, mycke folk och mys. Blir super nice.. skulle vara skönt om regnet håller upp, men vad sjutton vem känner det med lite vin. ?

Jobb rullar, veckor också.. så snart plugg och inspark. Suuper!

älskar dig!

hemma igen.

hemma igen nu då! Allt gick superbra.. o kan verkligen säga att det varit den bästa månaden i mitt liv (: !
började mot Paris, sen ner mot Rivieran o bodde i Marsille, besökte Cannes och bodde i Nice och även Monaco. Alltid lika fint där nere... speciellt då man ringer hem o får höra om översvämningar och gegga.! hahaha
aa, sen blev det Verona, Venedig och Rom då i Italien. Båten över till Grekland från Italien var härlig.. hm, sov under bar himmel... tur det inte var i Sverige. hehe. Där var det istället ca 30 grader, så det var ganska gött.(:
Sen bodde vi huuuur fint som helst i 5 dagar på Corfu, grekisk ö, där det en dag var 43 grader varmt I SKUGGAN! Där fick vi god mat, nära till stranden och fint boende för otroligt billigt pris!! liike. Utforskade ön på scooter :P haha. kommer fina bilder så småningom.
Sen blev det flera nätter och långa dygn på tåg genom öst staterna.. makedonien, Serbien och Kroatien innan vi var framme i Split.. i södra Kroatien. Då undrar ni säkert varför vi inte åkte tåg bara genom Albanien så skulle det gått på några timmar... hm. suck. Albanien har alltså ingen tågtrafik. sååå det blev nästan en cirkel med tåg innan man nådde ner igen.. myys.
Bodde i Split med några vänner och pös i 40 graders värme och åt god mat. mmm!
Sen blev det tåg genom Alperna och besökande i Saltzburg.. himla mysig stad även tredje gången. he.Sen hann vi också med Munchen innan det var dags för hemresa efter 30 dagar med bara vi och ryggsäckarna...

otroligt fin resa.. rekomenderar verkligen o bara dra iväg..:) de e heller inte dyrt! vi gjorde av med ca 11.000... inklusive tågbiljetten på 3.700... såå det var då ca 8.000 som gick till boende, mat, inträden och shopping. det ni ;) haha.
 kommer många, många bilder snart!
image28
góa gänget i Grekland på cowboy-afton. (:


Nu har jobbet börjat igen, så nu får man tjäna ihop allt igen. hm. flytt till Torpa också 1 september . ska bli riktigt fint.

tjo