Tillbaka till vardagen.

Jepp, nu är jag hemma! Jag överlevde denna naturupplevelse, helt underbart kan man säga! Sådant lugn och fri känsla är inte ofta man får. Man lever utan klocka, går och lägger sig när det mörknar, stiger upp när solen går upp... eller vaknar av att någon skriker att det rusar en älg mot tältet.! haha. 
Jodå, mycket får man se.. men som tur var slapp man se björnar.:/ inte så kul kanske. Men man lever ju med renarna, så dom lärde man sig gilla. Närgångna fyrfotade saker.. Mycket roliga människor har man också mött på fjällkanten av bergen. Vi gick 1.6 första dagen, jättebra väder.. och jättefin kväll blev det. men andra dagen gjorde vi bergsbestigning i Sylarna, då det mer var hm, regn. hehe. Tredje dagen skulle vi gå lite över 2 mil, och det börjar störtregna och hagla redan på morgonen... och dessutom slutar det aldrig. haha. så dyblöta redan vid lunch så kravlar vi upp vindskydd för att göra soppa. hm, regnkläderna har fortfarande inte torkat... men vi fortsatte en bit och tänkte att det iallafall inte kunde bli värre... Då dyker istället en stor fors upp! haha, garvade så jag grät.. men vi fick ta av oss brallorna och gå. I IIIIISSSKALLT vatten. läskigt med alla strömmar också, men vi överlevde:) sen var det ju bara 7 km kvar, så det kändes ju lugnt. hm. så dimmigt på fjället så vi dessutom höll på att smälla rakt in i fjällstationen. haha.  Gick in i något på marken och kollade upp och då var det ett stort rött hus där.. hm, jepp. då är det dimmigt!.

Men det har varit en väldigt rolig, spännande, utmanande, konstig, ovanlig och blöt vecka... men gud så underbart!:D

Här är lite bilder som jag lovat. titta och njut!




Utsikt första kvällen


Emil och Danne hämtar vatten i bäcken


Morgonens överraskning-renen


Sidan är visst konstig, så går inte lägga in fler bilder idag.. men kommer mer nästa gång!

puss på er

Lite dålig uppdatering.

Halloj på er alla läsare. Så, nu är jag tillbaka! Efter några veckor med jobb 7 dagar i streck och långa dagar i sol och regn har det äntligen blivit tid att skriva. Faktiskt missat att hålla på med datorn när man jobbar så mycket.. men nu tyckte jag det var på tiden:)
Vi ska ju iväg en sväng uppåt i landet på söndag. En veckas vandring i fjälltrakterna ska det bli. Men jag vet faktskt inte hur mycket pengar vi lagt ner på detta under. haha. mer än jag vill veta tror jag. Man ska ju ha allt ifrån ryggsäck till alla kläder i underställsmaterial till liten väder radio m.m. ush vilken packlista! men kul kommer det bli.:P

Nu har jag också kommit på, eller rättare sagt märkt att min digitalkamera är paj! Så nu dagarna innan semestern måste jag ju fixa det också! undra hur mycket det är kvar av lönen man fick förra veckan..:/ Men en kamera måste man ju ha.

Håll ut nu, snart kommer berättelsen om när jag drar mig upp på fjället i en 15 kg tung ryggsäck med skoskav och för kalla kläder. haha. hoppas på bilder också:)