B-uppsats inlämnad!

Ääntligen är 5 veckors skrivande över! suttit mycket de sista dagarna med det här.. men det blev ju fint med :D
till helgen blir det lugnt med Daniels tjugo årsfirande i Lysekil.. mys mys. annars ska jag sova igen dom timmar jag missat på grund av alla de timmar med läsande. uuunderbart!

tack tjejer.. snart kick of som gäller ! älskar er!

Trala.. sing with me

Oj, måndag igen! vad har hänt under denna veckan.. ush vad fort det går. Jag är så uppe i det hektiska skrivandet och forskning.. och dessutom spanskan som ligger som ett tungt lock över allt ushit! Inget vill röra på sig.. jag sitter fast, vet inte hur jag ska fortsätta. Hm.

helgen var iallafall suuper! tänker alltid på dig. så underbart att du är hemma igen bejbi (:! men Eurovision ongcontest drog till sig min och mångas ögon i lördags kväll också.. hehe, det sämsta jag sett i hela mitt liv. hur kan någon sin ett gäng folieklädda julgranar komma 2:a?! vart är världen påväg undrar ju jag?! haha, aa jo, det blev ju en rolig minut iallafall.. men suck. att dom kan med!

Annars..? hm, tiden går.. och visst vi har kommit en bit in på uppsatsen nu, men lååångt ifrån klara. men aa, det är ju några veckor kvar.. men som vanligt blir det väll stressplugg sista veckan kan jag tro. om det är omtenta blir det dubbelt upp. jippi!:/ suck.

just nu är alltså mitt liv såå otroligt uppbokat, så du ser att om jag får en minut ledigt så sätter jag mig inte o vilar.. utan jodå, jag skriver ännu mer och dessutom på en onödig blogg! haha.

Kul iallafall.. kommunikationsdag på skolan, lite roliga föreläsningar dom snickrat ihop om advertising och priming, himla intressant. tack! annars plugg plugg och mer plugg.

nu ska jag inte klaga mer.. snart är det sommar. hehe.

dagens i-landsproblem: "jag vet inte vad jag ska göra i morgon, jag vill ju inte plugga!"

Uppsats och hets


En lugn stund.. sätter mig i ösregnet med en varm kopp med kaffe och bläddrar i de många otroligt bra fotoböcker som finns. Det känns bra idag..hämtade flickorna vid bussen 07.45 och vi började snabbt jobba med B-uppsatsen, fick iväg viktiga mejl och samtal.. dessutom skrev en inledning som vi blev riktigt nöjda med. mer än vi trott vi skulle hinna och orka.(:

Snart är måndagen slut också.. och vi kom fram till att det bara är nu 4 och en halv vecka kvar till sommarn. så underbart det kan bli! men uppsatsen har några veckor framför sig.. och almenackan är fullspäckad dygnet runt.. har aldrig längtat såhär mycket efter lov.
Men veckan kommer bestå av jobb, plugg och massa skrivande.. som är rätt okej annars, men som blir otroligt mycket segare när man måste tänka på metoderna man använder sig av och teorier som bestämmer allt man ska göra.. får hoppas det blir bra. Har ju Anna och Sara som hjälper mig, så dehär blir bäst!(:

I helgen blev det kust resa till Falkenberg i solen och mycket grillkvällar.. som fick passas på eftersom solen är lika bortblåst som vanligt igen. suck.

Allt känns mycket bra, men saknaden är så stor nu så man nästan lärt sig att inte tänka på den.. hm, kan det bli så?Men imorgon är det tisdag och veckan har gått väldigt fort.. tack!

Tentan gick väll inte riktigt som man vill att en tenta ska gå.. men så ont om tid och så mycket att skriva, då kan man inte göra mer än allt! orkar inte tänka på den nu.. finns inte i min hjärna att ens fundera på den förrens till hösten. svåraste jag nånsin gjort.. orka!

Men nu på fredag är det lägenhets titt på Torpa. hoppas verkligen det blir bra.. billigare och närmre skolan kan man ju inte kräva.. kommer bli super.


tack
vänner!
image24
Mys med Anna på efterfest. Valborg

image25
Kul vid elden med Alex.

image26
Mysig kväll..






image27
Snygg tunga Erik !

Valborg

Hade en superfin kväll igår vänner.. underbart gött att bara få sitta vid elden o bränna korvar och bara få mysa till det! Trodde inte att det skulle komma så mycke folk, så varje perosn var en fin överraskning. hehe.(: en mycket rolig.
satt i stadsparken o grillade, lite kubb och även lite fyrverkerier som dök upp mellan träden.. men ni får hålla med om att elden var en besvikelse. haha, brukar inte valborgseldar innehålla fler än 5 vedträn?! hm
Men kallt blev det efter 6 timmar där uppe.. men sen blev de en promenad ner till stan och hem till Alex. suuuperfin lägenhet förresten:):)! himla mysigt där me.. inte ofta efterfester består av kaffe och macka vid 2 på nätterna. haha. liiike!
Sen när man vaknar upp idag, så ska man ner till samma ställe igen. haha, kändes som vi nyss va där... men idag va det inget kul kul, eller jo, alltid kul med er. haha, men vi va ju egentligen där för att plugga till den "omöjligt-att-klara"-tentan som är på torsdag. inte lika skojj alltså..

men nu händer inte mycke mer idag.. får bli lugnt.. lite läsning, en springrunda och bara lägga sig tidigt. kan vara otroligt gött det me ibland.

men blev så besviken nu! helatiden har jag trott att Daniel kommer hem på söndag från Los Angeles.. men nu ser jag datumet 8/5..!! hallå, hur jag än vrider på dagarna, så kan inte den 8 bli på söndag..!! de e ju på tisdag.! meeen, jag som verkligen längtat sönder mig redan.. suck. jaja, tur att dagarna går så fort nu när det är tenta plugg.. men liksom, tisdag!! det är ju en hel vecka kvar.

ush.. längtar bara till torsdag eftermiddag när tentan är över och man inte kan göra mer åt det. .

Dagens I-landsproblem:
"Jag tjänar för mycket för att kunna få bostadsbidrag!"