Sommarlov?.

Sommarlov ja, veckorna kommer ändå gå så fort så man hinner inte ens märka det! Jobbet kommer ju att de ta fina dagarna med sol från mig, så var det iallafall förra året. meen vill man ha pengar så får man väll kämpa lite. Får trösta mig med att 2 resor till våren är inbokade.. Egypten en vecka och Spanien 13 veckor.. mm:)

Så idag är det Daniels födelsedag. Men tro inte att han e hemma för det!! nejdå, alltid något:/ fick inte ens en lugn frukost utan då ska det ut och springas till gymet och ikväll är han och jobbar. suck. så när ska man fira? hehe. inatt? äh vem bryr sig att bli 21.. inget speciellt.

Imorgon bär det av till Ullared med mors bil. Tre shopping galna tjejer drar till Ge-Kås och ska handla upp hela studiebidraget. mums:P Hoppas på mycket lite folk också, eftersom det är fint väder så ser det vettigt ut.. ser väll detta som en liten kick-off också kanske.. men i söndagskväll var vi i Bankeryd på riktig kick-off med projektgruppen. alla utan Danne Fransson då, som alltid jobbar. hehe. A vi andra hade det mysigt iallafall.. grillade och mös i solnedgången.

Så ha en fin sommar nu, ta vara på vädret. nästa vecka blir det regn!!

/Josefine




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback