Ångest för framtiden!!

Så nu har vi äntligen startat igång c-uppsatsen, eller examensarbetet på allvar:) vi har varit i Stockholm sen i mådags morse och gjort 10 intervjuer med både kända och okända personer på SVT,SR,Mix Megapol och TV4. Att det finns så mycket underbara människor, så högt upp i rankningsstegen, är helt otroligt.. vi hade inte mycket förväntningar på att de ville hjälpa oss.. men när man märker hur de tar sig tid och åker runt i stan bara för att träffa oss och berätta om deras syn på programledare och rekrytering, så blir man förvånad! 

Man känner mer och mer för varje dag där uppe och efter varje intervju att man hellre vill bo där. Allt skulle vara så kul.. att vi nu har världens bästa kontakter med folk inne på alla medier är ju inte heller så dåligt:) 
Vi hade tänkt stanna tills igår, onsdag kväll.. men igår eftermiddag så träffade vi en ordförande i TV4 styrlese som tyckte att vi skulle träffa en programledare från TV4 också, för att få ett rättvist resultat till undersökningen... så hon skulle hitta nån hon kände och messa oss dens nummer under eftermiddagen. När vi sedan tagit tunnerlbanan till MIX megapol för en intervju med Madeleine Kihlman, så ringde Tilda De Paula till Sara och sa att hon gärna ställer upp. Sara blev då helt ställd, men vi tog chansen och så fick vi då stanna kvar tills idag, torsdag, istället..:) klart värt besväret!

Det har varit fyra helt sjuka dagar, som blandats med ångest för resultat skrivning på undersökningen och ångest för framtiden. Visst vill man upp och göra karriär i dom husen alla mediafolk vill till! men hur gör man med allt hemma? Visst kan man leva i tanken att det ordnar sig sen.. men som det ser ut nu är jag fast i Jönköping 3 år till... eftersom Danne inte är klar med sin examen förrens då..:/ men men.. kanske ska börja på lokal nivå först. vet inte.

Det ordnar sig säkert.. men nån gång kommer jag försöka tränga mig på alla underbara människor där uppe igen, drömmen och arbetet som man dras till:) tack tjejer för denna veckan, imorgon är vi tillbaka i skolan och kör på... det här kommer gå superbra och ett VG är så gott som vårt:D!



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror absolut att vi har en framtid oavsett stad! men ibland när allt känns segt tycker jag de är skönt att komma utanför vardagen och få se dit man kämpar mot. Så nu kör vi, kommer att bli guld! Tack för veckan! Kramis!

2008-11-13 @ 22:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback